Nyt nummer af ‘Sherlockiana’ på gaden!

ØREMÆRKET TEMANUMMER

‘Ear all about it!

Man kommer til at hænge noget med ørerne, når Præsident Mia Stampe Lagergaard pga. fortsatte Coronarestriktioner ikke kommer med den traditionelle invitation til det næste fysiske Aarsmøde i 2021 – men gudskelov har vi altid nettet;

Og man er heldigvis også lutter øren til ”Mit første møde med Sherlock Holmes” – for denne gang er det Jens Byskov Jensen, der beskriver, hvad der førte til hans første møde med Mesteren dengang i Vejle;

Og man spidser yderligere ører, når Jens Byskov fortsætter med, hvad hans første møde med Sherlock Holmes førte til – hvor turen går udenlands til Chicago og New Orleans (udtales: New Orleans);

Hold ørerne stive, når Palle Schantz Lauridsen kommer med nye teaterhistoriske opdagelser – og hvad der deraf følger, når en slidt og bulet blikkasse møder en række øresønderrivende dilettantopsætninger … og Sam Finkelstein;

Vend ikke det døve øre til omtalen af den nye, spændende Netflix-film om Enola Holmes: ”handlekraftig og charmerende” – for det er Christian Monggaard, der begejstret anmelder;

Og Christian Monggaard hælder mere vand ud af ørerne om sine udenlandsrejser, inden covid-19 fik lukket verden ned – denne gang om hans åndfulde besøg på New York Public Library og de skatte, det gemmer;

Lyt til beskrivelsen af, hvordan Redaktør Svend Ranild fik ørerne i maskinen;

Og lån ører til endnu en omgang øregas fra Michael Skov Lambek, der snakker Moriarty et øre af med sin nye Affæren med den upåagtede listetyv – løst baseret på en ældre Affære;

Alt i alt har Redaktøren haft meget om ørerne: hør yderligere bulletiner om affæren med det falske frimærke, Holmes i amerikansk politik, samt flere auditive ekstremiteter i ”The Cardboard Box” og ”The Final Problem”… — og Sam Finkelstein!

KUN for Medlemmer af Sherlock Holmes Klubben i Danmark!
Måske taler Scatmesteren for døve øren, men husk DU kan forny DIT medlemskab: det koster stadig kun 200 kr. – og 0 øre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.