Stor Sherlock Holmes-udstilling

Sherlock Holmes Klubben i Danmark er stolt af at have en finger med i spillet, når Ordrup Bibliotek i januar og februar arrangerer en stor Sherlock Holmes-udstilling og samtidig inviterer til både filmvisninger, foredrag og spændende interview.

Blandt andre dukker skuespilleren Lars Mikkelsen op og fortæller om sit arbejde i tv-serien Sherlock, mens forfatteren Dennis Jürgensen taler om sit forhold til Holmes og om, hvordan han er inspireret af Conan Doyle i sit eget forfatterskab.

Meget mere om udstillingen og arrangementerne på bibliotekets hjemmeside og i den nyudgivne OPLEV-folder, som man kan finde på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.