Silver Blaze 2015

De to galopløb Silver Blaze Sweepstake og Professor Moriarty Memorial afvikles i år onsdag d. 19. august fra kl. 18.00 på Aalborg Væddeløbsbane. De to galopløb rides sammen med andre løb på den gamle bane i Aalborg, hvor vores Ærespræsident Henry Lauritzen, BSI i sin tid indstiftede løbene. Traditionen tro byder aftenen på middag inden løbene i banens restaurant med udsigt over det smukke anlæg. Sherlock Holmes Klubben overrækker præmier i vindercirklen samt mindes Henry Lauritzen sammen med tidligere års vindende jockeyer og ejere.

Henry Lauritzens tegning til galopløbene 1963 - Silver Blaze, Holmes, Watson, og Aalborg-tårnet i baggrunden.

Henry Lauritzens tegning til galopløbene 1963 – Silver Blaze, Holmes, Watson, og Aalborg-tårnet i baggrunden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.