Aarsmøde

Sherlock Holmes Klubben afholder Aarsmøde & Generalforsamling for medlemmer og inviterede gæster, lørdag d. 9. januar 2016 kl. 17.30. Mødet afholdes i et privat lokale på en restaurant i det indre København. Tilmelding er nødvendig senest d. 22. december 2015 til præsidenten.

Lørdag d. 9. Januar 2016 afholder The Five Orange Pipes møde kl. 13.00 i deres sædvanlige lokaliteter. Mødet er åbent for medlemmer og rygende gæster. Tilmelding er nødvendig til Torben Carlsen.

Ligeledes om eftermiddagen d. 9. januar 2016 arrangerer The Copenhagen Speckled Gang et møde for alle interesserede Sherlockianere på en hyggelig, københavnsk te-salon. Henvendelse og tilmelding til Mia Stampe Lagergaard, BSI.
tumblr_lzz3z74o9f1qegttf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.