John Bennett Shaw

En af de mest berømte Sherlockianere og Sherlock Holmes-samlere var John Bennett Shaw, og The Shaw 100, hans liste over de 100 bøger, man som Sherlockianer er nødt til at eje, er stadig arkivmeteren, vi alle retter os efter.

For nylig fandt man et 30 minutter langt og 35 år gammelt interview med Shaw, som ud over at handle om Sherlock Holmes og det at samle på bøger om og med detektiven, har en anden og temmelig fantastisk sherlockiansk forbindelse.

Bag kameraet på interviewet stod nemlig den blot 14-årige Mitch Cullin, der 23 år efter, i 2005, skrev den bog, A Slight Trick of the Mind, som ligger til grund for Bill Condons fremragende film, Mr. Holmes.

Her er interviewet.

1 thought on “John Bennett Shaw

  1. Fin 25 minutters portræt om John Bennet Shaw, der vitterlig som Bjarne havde en kæmpe samling OM Holmes/Doyle mm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.