Aarsmøde

Sherlock Holmes Klubben afholder Aarsmøde og generalforsamling for medlemmer og inviterede gæster, lørdag d. 10. januar 2015 kl. 17.30. Mødet afholdes i et privat lokale på en restaurant i det indre København.

Aftenens hovedtaler er vort medlem Jakob Levinsen, der vil fortælle om “Sherlock Holmes og musikken.” Levinsen er forfatter, kritiker over oversætter samt cand. mag. i musikvidenskab og dansk. Han har udgivet en række bøger om bl.a. klassisk musik, senest i 2013 Børn, skab nyt! Ti scener fra Wagners musikverden og i 2014 Den liflige musik. Richard Strauss som komponist og undersåt.

Desuden byder aftenen på en Sherlockiansk filmquiz ved medlem Christian Monggaard, der er filmfan og selvlært filmskribent med studier i klassisk arkæologi og film- og medievidenskab på Københavns Universitet bag sig. Tilknyttet Information siden 1997. Medforfatter på tre quizbøger, to om film og en om tv-serier. Har bidraget til flere antologier om film og drømmer om at skrive en bedstsælgende kriminalroman i Doyle-, Christie- og Dexter-traditionen.

Vort medlem Palle Schantz Lauridsen medbringer nogle få eksemplarer af sin bog Sherlock Holmes i Danmark, der blev udgivet i det forgangne år. Ligeledes fik medlem Lise Lotte Frederiksen udgivet en inspirationsbog om London There Are Places i det forgangne år. Lise Lotte har lovet at tage nogle eksemplarer med på mødet. Som tidligere år vil det desuden være muligt for medlemmer at købe Sherlock Holmes Klubbens årskrus, der denne gang er illustreret af vort æresmedlem, kunstneren Anne Mette Fage Pedersen.

Hansom Cab LauritzenVignet af Henry Lauritzen, BSI © Copyright.