Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Sherlock Holmes-pastiche

Sherlock Holmes-fan Birger Johansen, som ikke er medlem af Sherlock Holmes Klubben, har begået en humoristisk pastiche, i hvilken Holmes og Jack the Ripper mødes.

Historien, der har titlen Sheerluck Holemess versus The Reaper, begynder således:

— John, har du set kvinden under gadelygten på den anden side af gaden? 

— Sheerluck, hun er ikke særlig oplyst, jeg har svært ved at se hende tydeligt, hun er nærmest gennemsigtig hun må være temmelig syg når man næsten ikke kan se hende mon hun bor her i nærheden. 

— Undskyld, men det er mig der er den konsulterende detektiv, det er mig der udleder, hvem, hvad, hvor og hvornår, hvis der er noget der skal udledes. 

— Kan du så ikke starte med, at udlede om det er dig eller mig der skal udlede en undersøgelse for hun nu er på vej over gaden mod vores dør. 

— Det har jeg allerede gjort, hun er min næste klient. 

— Det kunne jo også være min næste patient.

Birger Johansen har ikke en hjemmeside, hvor man kan læse historien, men hvis man gerne vil læse resten, kan man skrive til ham på mailadressen: birgerjohansen@yahoo.dk.

Aarsmøde og Generalforsamling

Lørdag den 18. januar afholdt Sherlock Holmes Klubben i Danmark traditionen tro sin årlige generalforsamling og, ja, sit Aarsmøde.

Denne gang foregik det på Restaurant Vita i det indre af København, og det var som sædvanlig en festlig og fornøjelig affære, hvor der blev spist, diskuteret, quizzet, sunget og skålet for både det ene og det andet.

Her er en lille håndfuld billeder fra selve aftenen. Fotograf: Bjarne Juul

Præsident Mia Stampe Lagergaard diverterer med sin årsberetning.
Tidligere præsident Jens Byskov Jensen takker for udnævnelsen til ærespræsident.
Michael Skov Lambek og Palle Schantz Lauridsen spiller for, da der skal synges.
Årets portræt af de af klubbens medlemmer, der deltager i Aarsmøde og Generalforsamling. Det er fotograf Bjarne Juul yderst til højre i blå skjorte og med blåt slips.

Der var til lejligheden også blevet designet et nyt årskrus til klubben. Det stod Svend Ranild bag, og motivet var inspireret af den såkaldte Rorschach-test.