Krimimessen i Horsens

I weekenden d. 5. og 6. april sætter krimi-interesserede fra hele Norden Horsens på den anden ende, når Krimimessen afvikles i det tidligere statsfængsel.

Der er Sherlock Holmes på programmet, når Mattias Boström, BSI taler med Nanna Rørdam Knudsen om bogen “Fra Holmes til Sherlock.” Det er lørdag kl. 16.40 i Teltet. Søndag holder Boström et foredrag om sit arbejde med bogen kl. 12.15 i Snedkeriet. Man kan se hele messens program her.

Flere af Sherlock Holmes Klubbens medlemmer er trukket i arbejdstøjet ved messen. Man kan således møde Jakob Levinsen, Nils Nordberg, BSI og Anders Hammarqvist, BSI i samtale med diverse krimiforfattere. Mon ikke også flere medlemmer vil være at finde på messen?

Ny hjemmeside

Velkommen til Sherlock Holmes Klubben i Danmarks nye hjemmeside. Vi har haft den gamle hjemmeside i mange år og syntes, at det var på tide med en opdatering.

Her på siden kan man finde informationer om klubben og dens aktiviteter, links til vores Twitter-profil og Facebook-side, læse nye og gamle artikler fra medlemsbladet, Sherlockiana, og finde links til spændende Sherlock Holmes-relaterede hjemmeside i ind- og udland.

Siden vil blive opdateret oftere end den gamle hjemmeside, men bær over med os lidt endnu. Den er stadig et work in progress.