Knaphulsemblem

Sherlock Holmes Klubbens Bestyrelse har lige et par ting på hjerte vedr. emnet knaphulsemblemer.

Et knaphulsemblem er det gode gamle, danske ord for, hvad englænderne blot kalder en “pin”. Et sådant emblem fra Sherlock Holmes Klubben er nok ikke én af de absolut mest brugbare ting i universet, som et Sherlock Holmes Klubmedlem kan eje. For det første har det ikke synderlig stor praktisk værdi – man kan ikke rigtigt opbevare eller gemme noget i det eller under det. Med lidt god vilje kan man dog bruge det som et noget mindre stikvåben, hvis man nogensinde skulle være så uheldig at komme i en noget mindre farlig situation. Blot man husker at vende den skarpe ende væk fra én selv.

Så i modsætning til Aarkrusets uendelige anvendelighed (se tidligere post 19/02/2018) kan man faktisk ikke gøre noget som helst med sådan et emblem – andet end at tage det på altså, bære det med stolthed, og vise sit tilhørsforhold til Sherlock Holmes Klubben i Danmark. Så mest af alt er det bare mægtigt flot!

(Til gengæld kan man jo så sagtens opbevare emblemet i ét af krusene. Se: endnu en brugbarhed dér!)

Knaphulsemblemet er naturligvis også designet af Mark Borello, kendt som manden bag Klubbens nye logo og seneste Aarskrus; og i anledning af Conanen er det på smukkeste vis holdt i farverne gyldent som en Guldlorgnet på en baggrund af skarlagenrødt som En Studie i Rødt.

Prisen er kun 40,- kr. pr. stk. (eks. port.):

Registreringsnummer.: 2132

Kontonummer.: 8981 147 929