Katalog til Sherlock Holmes-udstilling

Det er lige straks jul, og det fejrer vi i Sherlock Holmes Klubben med at læse Den blå karfunkel – naturligvis, det er jo et juleeventyr – men også med flere detaljer omkring den store Sherlock Holmes-udstilling, som vi hjælper til med at arrangere på Ordrup Bibliotek i januar og februar.

Seneste nyt er en fin folder, som biblioteket har ladet trykke, og som man ved at klikke på nedenstående link kan nyde i en elektronisk udgave. I folderen kan man blandt andet læse om udstillingen og se tidspunkter for nogle af de spændende arrangementer.

Sherlock folder

Stor Sherlock Holmes-udstilling

Sherlock Holmes Klubben i Danmark er stolt af at have en finger med i spillet, når Ordrup Bibliotek i januar og februar arrangerer en stor Sherlock Holmes-udstilling og samtidig inviterer til både filmvisninger, foredrag og spændende interview.

Blandt andre dukker skuespilleren Lars Mikkelsen op og fortæller om sit arbejde i tv-serien Sherlock, mens forfatteren Dennis Jürgensen taler om sit forhold til Holmes og om, hvordan han er inspireret af Conan Doyle i sit eget forfatterskab.

Meget mere om udstillingen og arrangementerne på bibliotekets hjemmeside og i den nyudgivne OPLEV-folder, som man kan finde på hjemmesiden.

Aarsmøde

Traditionen tro afholder Sherlock Holmes Klubben i Danmark i begyndelsen af januar Aarsmøde og Generalforsamling. Det bliver utvivlsomt en både festlig og højstemt affære, hvor der vil blive fortalt røverhistorier, sunget sange, gættet quizzer og introduceret flere nye medlemmer.

Medlemmer af klubben skal huske at meddele redaktøren, om de deltager i festlighederne, senest torsdag den 22. december.